De diensten van F. Vereijken uit Lieshout

Wij helpen bedrijven, de publieke sector en particulieren met grondverzet en sloopwerkzaamheden. Ook verkopen wij zand, grind en granulaat en verhuren wij allerlei soorten containers en kleine graafmachines.

GRONDVERZET EN CULTUURTECHNISCHE WERKEN

Naast het uitvoeren van grondwerken is F. Vereijken specialist in diverse cultuurtechnische werken. Wij ontgraven bouwputten en vullen deze aan, ontgraven inritten en terrassen, ook in beperkte ruimtes. Wij graven en leggen riolen, maken grondwerk voor bestrating, rooien en voeren stronken af, spitten tuinen om, frezen tuinen, zeven de grond, zaaien in en egaliseren de grond voor bouw.

Neem contact op

SLOOPWERK

Wij zien slopen in een tijd van duurzaam denken als een vorm van omgekeerd bouwen. Wanneer het sloopwerk is uitgevoerd, worden alle vrijgekomen materialen deskundig gesorteerd en gescheiden afgevoerd naar erkende verwerkers.

 

We voeren sloopwerken uit voor woningen, scholen en bedrijfspanden. De machines worden voorzien van diverse hulpstukken zoals een sorteergrijper, boorhamer en dergelijke. Voor het verwijderen van asbest hebben wij goede relaties met daartoe gecertificeerde bedrijven.

Neem contact op

VERHUUR EN VERKOOP

Naast grondverzet, cultuurtechnisch werk en sloopwerk verhuren wij ook machines en verkopen we grind en zand.

Lees hier meer over