Korte lijnen, strakke business in grondverzet en sloopwerk

De diensten van F. Vereijken
en Zn. uit Lieshout

Wij helpen bedrijven, de publieke sector en particulieren met diverse taken die te maken hebben met grondverzet en sloopwerkzaamheden. Ook verkopen wij zand en grind, en verhuren wij alle soorten containers en kleine graafmachines.
 

Cultuurtechnische werken rondom Eindhoven, verricht door een pro

Grondverzet en cultuurtechnische werken

Naast het uitvoeren van grondwerken is F. Vereijken & Zn. specialist in diverse cultuurtechnische werken. Wij ontgraven bouwputten en vullen deze aan, ontgraven inritten en terrassen - ook in beperkte ruimtes -. Wij graven en leggen riolen, maken grondwerk voor bestrating, rooien en voeren stronken af, spitten tuinen om, frezen tuinen, zeven de grond, zaaien in en egaliseren de grond voor bouw.

Sloopwerk

Wij zien slopen in een tijd van duurzaam denken als een vorm van omgekeerd bouwen. Wanneer het sloopwerk is uitgevoerd, worden alle vrijgekomen materialen deskundig gesorteerd en gescheiden afgevoerd naar erkende verwerkers.

We voeren sloopwerken uit voor woningen, scholen en bedrijfspanden. De machines worden voorzien van diverse hulpstukken zoals een sorteergrijper, boorhamer en dergelijke. Voor het verwijderen van asbest hebben wij goede relaties met daartoe gecertificeerde bedrijven.

Landschapsarchitecten vechten om ons in te huren
Zand kopen? F. Vereijken en Zn.

Verhuur en verkoop

Naast deze hoofddiensten, verhuren wij machines en verkopen we grind en zand.

Lees hier meer over